Lokalnyt: OligarkBo (se billeder hos mægler) gik på tvang til 3,3 mio efter finanskrisen.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 22. juli 2018 - 4:17 [11]

Lokalnyt: OligarkBo (se billeder hos mægler) gik på tvang til 3,3 mio efter finanskrisen.

Senere blev det ikke solgt til 6,5 mio i 2013.

Nuværende ønskepris: 6,7 mio

Jeg tror at denne historie siger noget om ejendomsmæglernes nuværende optimisme.

https://www.boliga.dk/bolig/1459222/flyvervej_26_4750_lundby

Kommentarer


          Lars Larsen
        s billede

Det er der ingen tvivl om, men de 6.7 mio.kr skal stadig afdrages. Men det er nok ikke helt ved siden af, at flere boliger ligger 100% højere end i Finanskrisen

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg kunne finde på at gætte på at det mere siger noget om den nuværende indehavers kløen efter at realisere en god fortjeneste på et tvangsauktions "fund", og nu håber at kunne score væsentlig over den offentlige ejendomsvurdering på 4.750.000.

Som boligprojekt kunne kombinationen af stort pladskrav (617 m²), mange penge og lyst til at bo "pokker i vold" være lidt sjælden, og tilsvarende med en virksomhed derude. Mon der kunne være grundlag for noget i retning af ollekolle, refugium, rekonvalescens, alternativ-højborg, eller sådan noget....?

Johnnie Hougaard Nielsens billede

PS. Gad vide hvor meget rådnende tang fra det lavvandede område mod vest stinker i her i sommervarmen?

Steven Snedkers billede

Området er fint, som også en af denne cafés andre historiefortællere beretter. Jeg har ikke oplevet at stanken har været skrækkelig. Men der er ofte mange fugle og meget tåge derude

plus.google.com - From the shelter trip. Near an old air field

Steven Snedkers billede

Det er dog stadig en gåde at en så afsidesliggende gård er indrettet så udenlandsk og forsøges solgt til så høj en pris.

map.what3words.com - 3 word address: ///afsender.hæse.skrab

Steven Snedkers billede

Det er dog før, 30 km mod vest, på den anden kyst, lykkedes at sælge en afsidesliggende bolig til en høj pris (tror jeg). Men der var det jord med jagt, der hev prisen i vejret. Ikke boligindretningen.

plus.google.com - Et oldgammelt medie. Men også dengang var der en kort TTP. Det kan også være ...

Steven Snedkers billede

Samme størrelse. Med trafikstøj

home.dk - Villa - 2800 Kongens Lyngby - Nybrovej 395

Steven Snedkers billede

400.000 kroner billigere end samme tid sidste år

boliga.dk - Sportsvej 5, 4900 Nakskov - Villa til salg

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg ser at 1936-1993 var der flyvestation på gården, og at den på et tidspunkt blev udstykket i ejerlejligheder. Det antyder at der op til finanskrisen har været så meget liebhaveri, at der har været brugt mange penge på særlige ideer om stilfuld indretning. Et Google streetview billede fra juli 2009, hvor der ser lidt tilgroet ud, har et lidt interimistisk skilt med "lejligheder", samme år som nuværende ejer købte stedet på tvangsauktion.

For den "rette liebhaver" kunne det være et fedt sted, netop også fordi der er gjort noget specielt ud af indretningen, så på den måde giver prisønsket mening, men en vigtig del af et salg af noget usædvanligt må vel også være at tænke over hvem der kunne lade sig friste til stedet.

Kommer til at tænke på en kollega, som jeg havde engang. Sammen med en vennegruppe havde de bygget en ret stor sejlbåd, og fartet jorden rundt i et par år. De var jo efterfølgende sivet ud i samfundet, sejlede dog et par småture engang imellem, men havde sat den ganske udmærkede, men ikke luksuriøse båd til salg. Adspurgt måtte han indrømme at de ikke kunne forestille sig hvem der ville købe, ud over måske en efterskole, men så kunne det knibe med at få ret mange penge.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.