Så.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 4. juni 2018 - 6:33 [10]

Så. Nu gør de det igen. Tager ting jeg gladeligt ville bruge som arbejdsunderlag i værkstedet, iklæder det noget glamour og forsøger at sælge det til millioner af kroner.

Indtil for 124 sekunder siden anede jeg ikke at Agnes Martin lavede helt ligegyldige streger og at veluddannede folk beskæftigede sig med at sælge disse helt ligegyldige streger til en enormt høj kvadratmeterpris.

Hvor folk der står til at tjene penge på øvelsen ser "stille, men stærk autoritet" og "åndelig stræben/oplysning" ser jeg "scam", "fupnummer" og "uglamourøst skrabelodskøb for mangemillionærer".

https://www.christies.com/features/In-Focus-Property-from-The-Collection-of-Brad-Grey-9154-1.aspx

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Fra egen samler-mani: man kan få et godt sæt højttalere for 500 kroner og høre millioner af prægtige sange og musikstykker på dem tusinder og atter tusinder af gange.

Stor, stor kunst og fornøjelse. Lille, lille pris.

hifishark.com - Used avance 4001 for Sale | HifiShark.com

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Når der er stor efterspørgsel på det knappe, må der jo skabes mangfoldige udbud. Ellers ville chancen for at omfordele rigdom gå til spilde. Og chancen for at få ekstraordinær glæde af samme.


     Lars Larsen
    s billede

Det er en fornøjelse at finde det rigtige til ens behov og vide, at man har gemt penge til næste indkøb. Skulle købe en bærbar til min datters konfirmation og fik at vide i El-Giganten, at en Core I3 var umulig at få til 3.000. Ind kom Proshop med en Lenovo E31-80 med 8 GB Ram endda. Dækker min datters behov i 3-4 år mindst. Og budgettet blev overholdt. Så dejligt.

Steven Snedkers billede

Til lykke med datter, konfirmation og Lenovo.

Jeg har i øvrigt fundet den perfekte garderobe til mit Christie's-besøg. Kan også bruges til konfirmation.

amazon.co.uk - : Mens Wool Mix 3 Piece Suits - Men: Clothing


     Lars Larsen
    s billede

Har det svært med mange jakkesæt. Folk ser mere formelle ud, men virker ikke mere troværdige, hvis jakkesættet ikke passer godt til én. Nogle passer bare ikke til jakkesæt. Men det hjælper med tailored fit. Ærgrer mig over ikke at have fået lavet et sæt i Thailand.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg har helt droppet det med jakkesæt og slips. Sidst jeg var til større familie tam-tam blev det til en skjortelignende ting, der var designet til at kunne stå alene. Men de var jo allerede vænnet til at jeg undgår den traditionelle uniformsdragt.


     Lars Larsen
    s billede

Mig med. Til konfirmationen havde jeg pæn skjorte og mørke cowboy-bukser. Uformelt og langt mere komfortabelt. Til gengæld slappede gæsterne mere af og hyggede sig.

Steven Snedkers billede

Hvis jeg skal ligne en mulig køber til Agnes Martin-værker, må jeg hellere maskere mig som indavlet landadel - og helst på et budget, jeg kan overkomme. Viva Amazon/Ebay og deres 3p-suits.

Men ellers har jeg heller ikke jakkesæt som typisk arbejds- eller festdragt.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Der ville nok være stor risiko for at de kunne gennemskue maskeringen, og ikke fejlbedømme det som dyrt tøj.

Måske det kunne virke bedre at satse på at ligne en smagsløs nyrig, fx med Silicon Valley milliarder i ryggen ...

Steven Snedkers billede

Jeg tror mit trick skal være "Den personlige assistent". Assisenten skal bare være klædt til middelklasseniveau, så passerer hele forestillingen. Jeg kan så luske i baggrunden og mumle russisk-lydende ting til assistenten.

Jeg tror jeg vil bruge mine Fields-penge på Astrid Martin

en.wikipedia.org - Grigori Perelman - Wikipedia

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.