Som profeteret i #lovligkriminalitet #goldmansachs

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 13. oktober 2017 - 6:21 [5]

Som profeteret i #lovligkriminalitet #goldmansachs

https://twitter.com/MagnusBarsoe/status/918373640344952832

Kommentarer


     Lars Larsen
    s billede

Noget forbandet svineri med vores penge. DONG skulle have været bragt på Fondsbørsen, så vi almindelige skatteborgere (og investorer) kunne have købt aktierne, støttet DONG og tjent på udviklingen. Nogen har stadig et mega-stort forklaringsproblem.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Lars Larsen - jeg tror at du har misforstået noget, Lars. Det er ikke dine eller vores penge. Det er statens. Alle "dine" penge er i virkeligheden statens helt fra starten. Det er det som muliggør skatter og afgifter. Hvis det ikke var statens penge så ville det jo være tyveri når staten tager dine penge. Og tyveri er forbudt.


     Lars Larsen
    s billede

Jan Bruun Andersen du har ret, Jan, men jeg forstår stadig ikke, hvorfor Dong skulle sælges til G&S. Man skal ikke kende meget til deres historie før man ved, at de mok skal vide om det er en god forretning eller ej. 155% på 4 år i selskaber som ikke beskattes grundet skattely. Det kan vi andre investerende skatteborgere ikke eftergøre, men vi fik heller ikke muligheden.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.