Uh, den er hård at se igennem.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 20. november 2018 - 19:32 [5]

Uh, den er hård at se igennem. Som chef er det dog rart at få renvasket min interesse i især de yngre, kvindelige medarbejderes sexliv. Så længe jeg gør det for at få en toppræstation, er det fint nok.

https://www.youtube.com/watch?v=PZyE3_RjkHA&

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Der er vel gammel tradition for at arbejdspladsen gerne må være udadfarende omkring at tage fat hvis/når "privatlivets" problemer påvirker evnen til en god arbejdsindsats, især omkring misbrug af fx alkohol. Men det har jo mest været når det var gået skævt længe nok til at en fyring var på tale, og yngre kvindelige medarbejderes sexliv vil nok ret sjældent være hindrende for arbejdsindsatsen, ud over måske hvis det fører til stor træthed :-)


     Lars Larsen
    s billede

Hvis nu ens chef var det en rigtig MILF eller cougar, så gav det måske bedre mening på den meget lumre måde, at hun interesserede sig for privatsfæren 😁😁

Ellers er det da fornuftigt at lade være med at sende mails om aftenen, men hey...! Lær da medarbejderne at skelne mellem arbejde og privatliv.

Steven Snedkers billede

Hr. Brinkmann skriver "Det moderne samfunds gave til mennesket var efter min mening den kile, der blev drevet ind mellem arbejde og fritid, professionelt virke og privat intimitet. Da man med industrialiseringen begyndte "at gå på arbejde" et andet sted end i hjemmet, opstod et frirum fra arbejdet, der gradvist er blevet større, hvor man ideelt er fri til selvudfoldelse.

Dette frirum risikerer at forsvinde, hvis man som Morten Albæk argumenterer for, at kærlighed og mening skal være en sag for arbejdspladsen. Det gør eksistentielle fænomener til en slags produktivkræfter, der skal sikre optimal performance. Hvis man skal elskes af sin chef - og vice versa - er der i mine øjne tale om en radikal markedsgørelse af menneskelig intimitet. Lad os hylde snarere end opløse grænserne mellem forskellige sfærer i livet. Som jeg ser det, er disse grænser garant for frihed, mening og værdighed. Kærlighed og produktivitet er to forskellige ting."

Steven Snedkers billede

Chefen og den undergivne må selvfølgelig kunne tale om ting fra privatsfæren, der influerer positivt eller negativt på de 8 timers daglige arbejde. Men Aalbæks og Rashids hjertepillende og organinspicerende stil er lige en tand for meget til mig.


     Lars Larsen
    s billede

Steven Snedker han er klog ham Brinkmann og meget interessant at lytte til. Har endnu til gode at læse hans bøger, men bekendte har været ganske tilfredse med den forbrugte tid.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.