Alene hjemme

Alene hjemme (stream/optag) (7,7 IMDB). Tegneserievold og velfotograferet slut-firser-overdådighed. God fremdrift/godt tempo. Meget bedre end ventet. Eller, som de siger:

"Castningen er perfekt, og Macauley Culkin leverer sit livs præstation - kun 9 år gammel. Men faktisk er den virkelige stjerne selve McAllister-huset; en funklende monolit af sen Reagan-æra øvre middelklasse Americana. Et trygt slot pyntet i julelys, der ville være Disneyland værdige,  og spækket med Pepsi, pizza og nok tingel-tangel til at bevæbne ethvert barn, der er kreativt nok."

Filmens konsekvente farvepalette er stadig for mig det mest fascinerende. Filmfolkene gider bruge tid på, at alt tøj, møbler, køkkenudstyr m.v. bliver holdt i samme julede grønne og røde nuancer på en baggrund af afdæmpet grå og brun. Det virker naturligt og alligevel ikke. Meget bedre end farvefiltre!

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.