Barndom på bistand

Barndom på bistand (stream/optag). Medier, der er annoncefinansiere, beretter meget ofte og udførligt om boliger, biler, bøger, restauranter og hvad der ellers giver annoncekroner. Medier, der ikke annoncefinansieres, er lidt frirere til at fokusere på brødløse historier.

Barndom på bistand er et humanistisk blik på børn, der vokser op i Danmarks version af fattigdom.

Udløber den 3. juni 2024.

Er man en fra "Evigt ejes kun det optagne"-holdet, må man virkelig sno sig under optagelsen. Man skl klikke på episoden. Højreklikke på fx. "Sæson 3 Episode 1 | 44 m" og så trykke optag. Så optager man korrekt. En dag må de da finde tid og penge til at opdatere TV4ever.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.