Dronningen

Dronningen (stream/optag) (7,2 IMDB). Dronningen er en kold skildring af af et ret usympatisk menneske. En væmmelig sag om en led kvinde, der ved bedre, men gør værre.

Hvad angår titlen: vi kender alle dronninger (især på Facebook). De har fået et fint job, er blevet gift med overlægen, de nydelige døtre går til ridning og der er dyr, sund mad og dyre ferier ad libitum. De har gode løbetider og evnen til at købe alt af kvalitet og/eller signalværdi.

Men det kan være kedeligt/for lidt... Og så kommer kaos.

Pluspoints for realisme, kompromisløshed og håndværk. Minuspoint for alt for mange referencer til dronningerne i Alice i Eventyrland. På engelsk hedder den endda Queen of Hearts.

Bestemt ikke noget for børn, men fans af Lars von Trier vil formentlig elske den, af gode grunde, anmelderroste film.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.