Kontant: Handicapsvindleren

Kontant: Handicapsvindleren (stream/optag). Her i weekenden blev jeg, for Gud ved hvilken gang, anbefalet at se Game of Thrones. "Den er helt fantastisk. Du ser hvor ekstremt onde mennesker kan være. Hvordan samfundet fungerer. Hvordan mennesker også kan være opofrende".

Men det, der tager Games of Thrones 70-timer at fortælle, kan man jo (næsten) lære i løbet af en Kontant-udsendelse på 40-minutter:

Visse mennesker stjæler fra handicappede og lavtlønnede. I årtier. Samfundet har generelt svært ved at standse viljefaste skiderikker. Men trods modstanden kæmper humanistisk indstillede mennesker for en bedre orden.

40 minutter versus 70 timer.

Hvis du synes at Handicapsvindleren lyder som en genudsendelse, er du ikke helt galt på den.

Handicapsvindlerne fik første gang deres landsdækkende debut for snårt 10 år siden i TV2s Operation X: I kørestol og Lamborghini, der fortalte præcis hvordan de gjorde. Siden lærte vi hvordan de også snød kommunen og alligevel slap afsted med mange millioner.

For 7 år siden var der også en oprørende føljeton hvor et døende, kræftramt barn blev berøvet Playstation og familiebilleder på hospitalet.

Bare den historie, overskuet på 10 minutter, er nok til at gøre enhver solidt gram i hu.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.