Pepe the Frog - kongen af memes

Pepe the Frog - kongen af memes (stream/optag) (7,6 IMDB). En let sumpet frø i en ukendt tegneserie bliver langsomt til - især - højreorienterede Trump-støtter og nihilistiske Internet-løjermænds logo og spydspids.

Den højpandede film forsøger at forklare det hele på 1½ time og kommer ganske godt omkring de mange måder figuren (mis)bruges på.

Det er ikke særlig mange mennesker med positivt livsindhold, der forstår sig ordentligt på Internet-trolde, drama-opviglere, alt-right, incels, konspirationstosser og hvad man ellers kan finde af forholdsvis nye jobbeskrivelser. Men filmen forklarer Pepe-hjørnet ganske fint.

De, der måtte ønske en lind, flydende strøm af højpandet og fornuftig analyse af Internet-pladder, kan med fordel se til Blocked and Reported. Det er en morsom og intelligent ugentlig snak om vås forestået af to fortrinlige eksperter. De har endda den godhed at give læselister til særligt interesserede elever i hvert afsnit. Her er fx. den seneste læseliste. Om folk, der skriver falske breve til brevkasser, falske opslag på Reddit og meget andet godt/skidt.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.