The Girl with the Dragon Tattoo

The Girl with the Dragon Tattoo (stream/optag) (7,8 IMDB). Et par år efter Niels Arden Oplev havde fået enorm succes med dansk/svenske Mænd der hader kvinder, blev den genindspillet på Hollywoodsk af David Fincher.

Hollywood/Fincher lavede et ligeledes solidt stykke arbejde på samme spinkle grundlag. Og fulgte ligeledes op med en mærkbart svagere to'er (instrueret af Fede). Hvorefter Holywood  gav op.

Skal man have hele Millium-trilogien (ikke anbefalelsesværdigt),  må man altså ty til svenskerne for Luftkastellet der blev sprængt (ikke anbefalelsesværdigt).

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.