Aqua Green Holding.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 28. juni 2017 - 3:29 [6]

Aqua Green Holding. "Nej, kunstnere. I kan ikke få pengene. De er blevet brugt til et Grønlandsk vandprojekt tilfældigvis ejet af vosses koner."

Johan Schlüter og co var virkelig i den kreative branche ifølge bagmandspolitiet.

http://finans.dk/erhverv/ECE9674025/topadvokater-oprettede-konefirmaer-og-forsoegte-at-score-formue-paa-groenlandsk-vandprojekt/

Kommentarer


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

De har jo også altid påstået at de kun sagsøgte folk langt ned i helvede af hensyn til kunstnerne.

De glemte bare at oplyse om hvilke kunstnere...

Steven Snedkers billede

"Rettighedsalliancen" lever tilsyneladende stadig. Her er der 45 minutter fra Folkemødet 2017. Har ikke selv fået det set. Alt hvad jeg nåede at opfatte var at lyden er dårlig, streamingen hakker og hende fra Google går i guldsko.


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

Mener du https://www.koda.dk/om-koda/nyheder/se-koda-debattere-musikkens-vaerdi-med-google ?

Så kan det koges ned til

bla bla bla

Dem der stjæler musik og film på nettet støtter terrorisme

bla bla bla

og diskussionen er praktisk taget fraværende, da alle stort set er enige. Eneste springende punkt er om "mellemmænd" kan gøres ansvarlige for andres overtrædelser af ophavsretsliven. Her er Google overraskende nok uenige med resten af panelet


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

Og dog. Der er faktisk en overraskende krølle til sidst, hvor Fredenslund tager afstand fra den nye bølge af afpresningsbreve mod fildelere, og henviser til at den er foretaget af selvstændige advokater der repræsenterer enkeltstående ophavsretshavere, så enten har de faktisk lært noget af Johan bin Schlüters fiasko, eller også har de uddelligeret opgaven så de har deres egen ryg fri

Steven Snedkers billede

Ja, ups. Linket må være smuttet.

Rettighedsalliancen tjener ikke til dagen og vejen ved sagsanlæg. De er en lobbyorganisation sponsoreret af købmænd og kunstnere.

De vil gerne indføre skatteyder- eller teleselskabsfinansierede skræmmebreve og kan derfor let tage afstand fra mindre kapere.

rettighedsalliancen.dk - Bestyrelse | RettighedsAlliancen

Steven Snedkers billede

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.