Og lidt til de tekniske

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 24. februar 2018 - 9:29 [9]

Kommentarer


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Meanwhile, across Öresund:

aftonbladet.se - Kräver förbud mot skottsäker väst

Steven Snedkers billede

Jan Bruun Andersen hvad synes du at skudsikre veste i civilsamfundet er, angivet som to procenter, der sammenlagt giver hundrede:

a) en sovepude,der udskyder løsningen af det egentlige problem

b) en borgerret på linje med drag, niqab, tykke vanter om vinteren o.l.

?

Steven Snedkers billede

Umiddelbart tror jeg, at jeg ligger på

a) 90%

b) 10%

- men jeg kan flyttes af gode argumenter (tror jeg)


     Jan Bruun Andersen
    s billede

a) 0%

b) 100%


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Det bedste argument jeg har er, at friheds- og egendomsrettigheder er absolute.

Mod dette står at de samme rettigheder allerede er blevet så udvandede, at der vil opstå en periode af kaos (10 år?) hvis personlige rettigheder pludselig blev genindført. En periode hvor mange personer vil komme til skade, sandsynligvis dø.

Så spørgsmålet er hvad man vejer højst: Stabilitet eller frihed?

Demokratier i vest har indtil for nylig klart fortrukket stabilitet. Men for 10-20 år siden skete der noget. Pludselig var Botha (Sydafrika), Idi Amin, Saddam, Gaddafi ikke ønskværdige mere, selvom de var garanter for stabilitet og økonomiske investeringer. De blev fjernet og nu er disse lande kastet ud i kaos. Mange er døde. Mange vil dø. Men jeg mener fortsat at det var det rigtige valg at sætte frihed over stabilitet. Nu venter jeg bare på at frihed skal komme til Saudi-Arabien og alle dets lydstater, til Pakistan, Nordkorea, Tyrkiet,...

På samme sæt mener jeg, at det er bedre med frihed for folk end dagens beskyttende stat som behandler mig og andre som små børn der ikke kan tage vare på os selv. Ja, det vil blive en brat opvågning, det vil blive svært at omstille sig til pludselig at skulle tage personligt ansvar for sine handlinger, men jeg kan ikke synes andet end at det er det eneste rigtige.

Steven Snedkers billede

Med den sande liberalisme og kommunisme er man i hvert fald sikker på at 96% af samfundsborgerne vil få det værre. Men de vil bebo et idealsamfund, mens de vansmægter.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Steven Snedker - det kan være sådan. Den vigtigste forskel er dog at sande liberalister ikke vil forhindre kommunisterne i at skabe deres idealsamfund. Kommunister vil derimod med makt forhindre sande liberalister i at skabe sit idealsamfund.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.