"Source Code" lader til at være "Edge of Tomorrow"s lillebror og får gode anmeldelser.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 12. maj 2017 - 19:19 [10]

"Source Code" lader til at være "Edge of Tomorrow"s lillebror og får gode anmeldelser. For mig ligner den noget der styrter sammen i tredje akt. Men hvad, jeg optager den nok alligevel.

"Take Shelter" holder til og med 3. akt.

"Der Untergang" er en strålende film om Hit-Lars' sidste dage. Supergod og grum. Fyha, det var stygge tider.

"3096 dage" byder på en anden Østrigsk specialitet. Den lader så til gengæld til at være pointeløs.

Næh, "Fortæl det ikke til nogen" er derimod dejlig fransk noir, som jeg klart vil indtage med min Gateau Marcel og avec.

"Antichrist" er fotograferet med vanlig overlegenhed af Anthony Dod Mantle og napper lidt manerer fra Andrei Tarkovski. Synd at der ikke er en interessant historie i det deprimerende morads af en ligegyldig møghistorie. Næh, se "Dredd" og "Stalker" og få vold og metafysisk vrøvl serveret ordentligt.

"22 kugler" minder mig, som "Antichrist" også om forspildte timer. Fransk thriller, der er aldeles ligegyldig.

"Selv i de bedste hjem" er mærkbart bedre og har i det mindste anstrengt sig med at få Emmanuelle Seigner med på rollelisten. Et kort og veloplagt kammerspil fra gymnasieverdenen. Og en god opvarming til Trøffaults "Silkehud" der også ret præcist retter blikket mod dagligdagens fortrædeligheder og mere eller mindre pinlige mennesker.

Alt det, der ikke umiddelbart kan ses, kan ses og optages med TV4ever, en Chrome-udvidelse til tv-optagelse.

http://www.metacritic.com/movie/source-code

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

TV4ever til Chrome

chrome.google.com - TV4ever


     Lars Larsen
    s billede

The Sting (Sidste stik) imorgen eftermiddag 16:25 på DR2 er da en vaskeægte klassiker, som selv større børn kan være med til at se. Den skal gemmes. Paul Newman og Robert Redford er helt forrygende. Anbefales.imdb.com - The Sting (1973)


     Lars Larsen
    s billede

Jeg kan godt lide westerns og selvom verdenssynet kan virke en smule begrænset, så skal Shane fra 1953 på DR2 søndag klokken 17:05 gemmes til en god alene-aften foran TV'et. 7.7 på IMdb.com http://www.imdb.com/title/tt0046303/

Steven Snedkers billede

Begrænset verdenssyn! It's not a bug, it's a feature. Westerns er en vidunderlige genre. Mænd er høflige mod kvinder (og vice-versa), ældre, modne mennesker træffer gode beslutninger og ligesom med sci-fi, kan man proppe simple men dybt interessante moralske problemer ind i historierne.

En moderne western-anbefaling. Bone Tomahawk. Lidt vel sadistisk sine steder, men utrolig velskrevet og veludført.

Eller hvad med The Revenant? Den har måske nok ikke nogen videre god historie, men den er jo så smuk, at man tror, at det er løgn.

Jeg elsker westerns.

Shane- Den tavse rytter - trænger også til at komme på harddisken.

metacritic.com - Bone Tomahawk

Steven Snedkers billede

Der er så mange gode, gratis film, at man knap nok har tid til at se de film, der koster ekstra penge

playpilot.com - Bone Tomahawk (2015) på playpilot.com


     Lars Larsen
    s billede

Har læst historien bag The Revenant og jeg synes at det var en fascinerende historie på godt og ondt. Har ikke set den endnu.


     Lars Larsen
    s billede

Altså The good, the bad and The ugly er et mesterværk. 3:10 to Yuma i både den originale og ny-indspilningen med Russell Crowe er fed. Once upon a time in the West er fed og måske den fedeste jeg har set. The magnificient Seven er klasse - sjovt at lave en western over et samurai-tema.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.