Dagligstuekoncerter

Det plejer at være de rige og modige der tager til opera på The Met og på mondæn natklub i Berlin.

Men i disse Corona-tider kommer The Metropolitan Opera og Watergate-natklubben hjem til sky og fattige dig med deres 1.000-kroners forestillinger.

Helt gratis.

Du kan så gemme hele baduljen til du rent faktisk har tid til at nyde det.

Du kan også smage kort på det, spytte det ud igen og sige til dig selv, at du ikke går glip af noget.

[Opdatering 20.07.2020] Photon er hele 7 timers nådesløs tæppebankermusik, og henne på United We Stream er der nået til byer som Tblisi, Moskva, Detroit og Barcelona. Bliver du særlig forelsket i en DJ, så tjek om de ikke, som fx. Rødhåd, har et eget streaming-sted med musik.

Teknisk: hvis du bare vil gemme musikken som mp3: start FFMPEG batch converter, indlæs videofilen du lige har optaget, og vælg Wizard - Audio preset. Sæt Output path og Start sequential.

I Watergate Berlin-tilfældet (5 timers klubmusik fra Berlin, en 4 GB video), bliver aac-filen på ca. 275 MB, mp3-filen på ca. 400 MB og Flac-filen på 3.300 MB. Man kan ikke rigtig høre forskel på de tre filer.

Kommentarer

Marianne Olesens billede

Hej Steven, tak for reminder. Jeg sidder med benene oppe og nyder 17 timers Wagner-opera med det hele... Dejligt, at kunne sætte på pause og liste ud efter endnu et godt glas og en spegepølsemad, og så fortsætte...

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.