Papes store nedtur: "Et frygteligt år"

Papes store nedtur: "Et frygteligt år" (stream/optag). I Danmark har vi ikke rigtigt politikere på topplan, der lyver lige så vildt som Trump. Danmarks gladeste lejer, Søren Pape Poulsen, kommer på ingen måde i nærheden. Hans mærkelige og helt unødvendige løgne sidste år, var ret fascinerende og vistnok uforklarlige.

Et år efter fortæller han til DR:

"Jeg kom ud af balance i den valgkamp. Jeg fandt jo ud af, at jeg et eller andet sted inden i mig selv har et stort, sort hul, som jeg så endte i, fordi det blev så enormt voldsomt og presset.
[...] Hvis du spørger mig, om vi var dårlige, eller om jeg var dårlig. Så vil jeg da bare bekræfte: At jeg var vildt dårlig, og vildt ringe, og det her gik ikke som det skulle.”

Hovedparten af løgnene var dog søsat noget før valgkampen.

Efter at have hørt interviewet, er mit bedste gæt, at Pape havde det dårligt med grundløgnen "Jeg vinder det hele og bliver statsminister (selvom jeg godt ved, at det ikke er muligt)" og så forsvarede han ved samme lejlighed de andre åndssvage småløgne, han havde brugt gennem årene. Han ville ikke virke svag. Selvom det netop er et tegn på styrke og modenhed, at man erkender sine fejl i stedet for at vrisse af de, der påpeger dem.

Troede han nogensinde, at han kunne slippe afsted med de let afslørbare løgne? Det får vi nok aldrig svar på. Nu ved vi bare, at det føltes elendigt at være presset og holde fast i dem.

Som Sam Harris (pbuh) siger det: ikke besværet værd.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.