Pippi Langstrømpe - Balletten

Pippi Langstrømpe - Balletten (stream/optag) (en publikumsfavorit). Hvad er det, du går glip af, nu du ikke bor i en storby og lige har 1-2.000 kroner til en børneballet-aften med familien?

  • Perfekt skabte (og trænede) unge mennesker
  • Der hopper ekspressivt rundt i 7 kvarter til tomgangsmusik
  • Hvert ca. 5 minut ender de alle med at posere. Så klapper man.
  • Til sidst poseres der rigtig meget og musikken ender i et triumferende trut. Så klappes der ekstra meget.

De fleste, der har læst de fremragende bøger, eller set den fine tv-serie, vil sagtens kunne følge med i optrinnene på scenen og nogenlunde gætte sig til, hvad de relaterer sig til i bøgerne..

Se det som en lyn-uddannelse i den øvre middelklasses vaner. Senere vil du kunne opgradere til Nøddeknækkeren og Svanesøen. Handlingen er der mindre gennemskuelig (og langt mindre interessant). Men musikken er trods alt bedre.

Vil man have Pippi på bog, kan man bruge biblioteket, der har den på papir, e-bog og mp3. TV-serien ligger det lidt sværere med.

DR har et rærligt udvalg af Pippi (evigt ejes kun det optagne). Det går bedre på SVT (men her fejler TV4ever, og skuespillerne taler fremmedsprog).

Vil du videre i øvre middelklasse-sporet, kan du se efter flere balletter, operaer og klassiske koncerter på Arte.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.