Superheltenes historie

Superheltenes historie (stream/optag) (8,0 IMDB). Den variant af superhelte, der kendes fra tegneserier, er blevet ganske poulære på det seneste. Tonsvis af film- og tv-serier og kilometervis af diskussion på de sociale medier. Og her et 4 times undervisningsmodul med udmærkede lærer Kirkman og en masse kendte mennesker.

Jeg har valgt den simple stillingtagen: "Superheltefilm er for dumme", uanset hvad jævnaldrende eksperter mener. Kun Dredd (2012) har jeg et lile, blødt punkt for.

Men vil man kunne tale nogenlunde vidende med om superhelte er serien fin og nok sjovere end at lære Wikiepdia-passager udenad.

Det samme gælder så også James Camerons historie om science fiction (stream/optag) (8,2 IMDB). Tonsvis af kendte mennesker siger mere eller mindre indlysende ting om skattede film og kaste måske en lille anekdote af sig. Igen 4 timer og igen nok sjovere end at lære Wikiepdia-passager udenad.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.