DR har vanlig fredagsunderholdning: gameshow, romantisk komedie, drama, thriller, thriller, erotisk thriller.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 8. september 2017 - 6:29 [16]

DR har vanlig fredagsunderholdning: gameshow, romantisk komedie, drama, thriller, thriller, erotisk thriller. I sidstnævnte skal man så afgøre om man hepper på McAdams (min stemme) eller Rapace (også min stemme, tæt løb). "Passion," som den erotiske thriller hedder, er instrueret af Brian de Palma, men ifølge de fleste anmeldere, borger det ikke rigtig for kvaliteten.

"[...] but as always with De Palma, he’s more riffing on these ideas than making coherent, illuminating statements. He’s primarily interested in choreographing masterful setpieces, where every camera move is precise and the tone is heightened to the point of being tongue-in-cheek."

Ser vi ud over hele ugen på DR er de sikreste bud på gode film Iñárritus "Biutiful" og "21 Grams". Iñárritu skuffer aldrig (omend jeg ikke elskede Birdman i samme grad som den gennemsnitlige anmelder).

"Iron Sky" bringer de fæle nazister tilbage fra månens bagside hvor de har gemt sig siden 2. verdenskrig. Sikkert en kultfilm og sikkert nogenlunde underholdende.

På NRK - som også kan nås med den gratis hyperspeed tv-optager TV4ever - er der flere gode film.

"District 9" er bare en god sci-fi film med lidt apartheid-parabel. "Margin Call" om finanssvindlere skulle også være god og "Parker" hvori Jason Statham uddeler bøllebank skulle opfylde alle krav til en "Jason Statham uddeler bøllebank"-film.

Endelig forlyder det at "Bølgen" - norsk katastrofefilm - skulle være ægte medrivende. Og ellers er der de sidste ugers gode film (thriller, erotisk thriller) lige til at nappe.

SVT ligger desværre på den lade side på filmfronten lige nu. Intet nyt og/eller godt siden sidste uge.

Til gengæld har de mange fine dokumentarer. Man lære om både sukker og det autoritære kinesiske samfunds usundhed. Se Elton John i hans velmagtsdage og alt mulig andet.

Formentlig nok til at tusinder af harddiske og NAS'er igen modtager tusinder af gigabytes.

http://www.rollingstone.com/movies/reviews/passion-20130830

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

Optager tv. Gratis. Til evigt eje. Virker til Chrome-browseren. Bruges hver uge af ca. 8.000 mennesker. Fem ud af fem stjerner og en taknemmelig brugerskare.

chrome.google.com - TV4ever


     Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
    s billede

Om ikke andet er der en festlig episode af Han Duo-podcasten, hvor de anmelder Bølgen.

Margin Call er en overordentligt vellykket film om sit emne - og Biutiful er så vellykket, at det er direkte ubehageligt at se den!

Steven Snedkers billede

Fedt. Margin Call ligger på NAS'en og venter på mig. Og ja, Biutiful er smertefuldt god. HanDuo må være 1:14:15.

listennotes.com - Han Duo: Episode 44 of Han Duo in Listen Notes Podcast Database


     Gabriell Engelfjer
    s billede

Er det som DR sender den Fredag, film og underholdning, public service? :-D Jo jeg får meget for mine licenskroner og endnu mere med TV4ever :-) Håber ikke at der vil blive lagt afgift på ved brug af TV4ever, som de planer der er fremme med smat telefonerne :-D


     Gabriell Engelfjer
    s billede

tak for link til http://www.scope.dk den kan jeg godt bruge Steven :-)

Steven Snedkers billede

Filmoversigt på DR via Scope (DR vil ikke selv)

scope.dk - Scope > Aktuelle film i tv

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.