Divergent, Insurgent, Allegiant

Divergent (stream/optag) (6,6 IMDB). Teenage sci-fi. Fotomodeller skuler og alt er klicheer. Kate Winslet ("Den gamle dame" iflg. en af de teenagere, jeg så filmen med) er nydelig. Alle replikker er hørt før. Bør ikke ses.

Insurgent (stream/optag) (6,2 IMDB). Mere teenage sci-fi bras. Nådige 20 minutter kortere end den første. Kate Winslet er stadig den gamle dame.

Allegiant (stream/optag) (5,7 IMDB). Der er igen rædderligt manuskript, flere kvadratmeter læber, masser af skul og edgy frisurer. Den nye gamle dame bliver spillet af nydelige Naomi Watts. Filmen var så dårlig, at de herefter droppede serien. Bøgerne er oversat til dansk.

Divergent

2 ud af 5 utilpassede teenagere⭐⭐

Filmatiseret triviallitteratur præsenteret som science fiction. Dårlig kopi af "Hunger Games", som er en dårlig kopi af "The Running Man". Meget godt lavet, men totalt...Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.