Ultrapersonligt it- og kulturstof for noble fritænkere
Den genfødte Mogens Glistrup, Rasmus Paludan, er begyndt at offentliggøre de indtelefonerede dødstrusler, han...
Den genfødte Mogens Glistrup, Rasmus Paludan, er begyndt at offentliggøre de indtelefonerede dødstrusler, han modtager.
https://soundcloud.com/rasmus-paludan-580431237
Listen to Rasmus Paludan | SoundCloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create.
Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.
Kommentarer
Korrekt, der er tale om dødstrusler, - men, hvordan slipper man af med en soundcloud fil igen Steven Snedker
Sletter den? Jeg troede, at det var blevet sværere at downloade fra Soundcloud.
Jeg kommer til at tænke på YouTube videoer hvor profiler med holdninger gør grin med hvad de modtager af hate mail og kommentarer, og netop "dødstrusler" blot er anledning til fnis og latter, eller højst udpræget satirisk "skræmthed".
Det kunne tænkes at nogle afsendere netop gør det med henblik på at deltage i det kollektive grineflip, og hvor andre blot er ganske almindelige småhatere.
Johnnie Hougaard Nielsen Spot on. Min stakkels tablet kan slet ikke rumme disse filer, men med al respekt at melde, så mente jeg Steven Snedker ramte et demokratisk problem. Samtidig er han jo mand for at stå bi med råd og vejledning for computer analfabeter som mig. Lykkes det ikke, så disponerer mit lokale bibliotek over en ung mand der kan træde til. Det er blot at booke en tid hos denne stærkt efterspurgte unge mand. Two Birds with one stone,da vi jo er rørende enige i dette kulturpolitiske kernespørgsmål. Og så viser det sig, at downloads er variabler. Her står det skralt til med downloads af filen fra Vordingborg. 😉 Guys,jeg benyttede anledningen til at teste systemet efter seneste opdatering, så jeg er selv ude om bøvlet.
Henriette Seljepil - Nu ved jeg ikke hvilken tablet du har, men der findes apps som kan se på hvad pladsen bruges til, og foreslå oprydninger. Mange tablets/smartphones har mulighed for at udvide med MicroSD kort, hvilket ikke behøver være voldsomt dyrt.
Hvis det er Android, er der (afhængig af leverandør) ofte indbygget noget i settings, eller som en forinstalleret app. Rydning af cache kan nogle gange være en midlertidig udvej. Ellers er der meget i Google Play, både skidt og kanel, fx har Google lavet Files Go til formålet.
play.google.com - Files Go by Google: Free up space on your phone ⟲
Johnnie Hougaard Nielsen Tusind tak 😉 og ja det er en android tablet jeg har. Jeg er igang i den retning du foreslår, men der er noget jeg kvier mig ved. Jeg går mentalt i bakgear hver gang en app ber om tilladelse til at husere enhver fil der findes. Specielt er jeg øm om noter, kalender og fotos. Forleden fik jeg en lektion fra en anden g+ bekendt der måske kan løse problemet i første omgang. Men der er vel ingen vej udenom at erklære privatlivet for begravet på internettet.
Og nu vi er ved det, hvis jeg må være så fræk at trække lidt mere på din hjælp. Ved du hvilke konsekvenser det får for Samsungcloud, at der blev varslet ændringer for nylig?
Henriette Seljepil - Når du kører en Android tablet (en Samsung lyder det til), med Google Play services (det er der helt generelt, ud over i Kina), er der sådan set ingen større grund til at være nervøs for de tilladelser en app fra Google beder om, såsom Files Go. Pointen er at selve sikkerhedssystemet allerede er lagt i hænderne på Google, og hvis de var ude på at lave fusk, ville de kunne gøre det helt "diskret" uden at den almindelige bruger kunne opdage noget som helst. Og det er jo helt naturligt at en app til oprydning af filer har brug for tilladelse til at nå dem. Jeg ved jo godt at mange ynder at hate på Google omkring privatliv, sagen er blot at de ikke har noget konkret at have skræmmebillederne i.
Jeg ser større grund til forsigtighed for apps fra mindre kendte udviklere, der har da været sager med at de har været lidt for glade for at samle data, selv om det næppe ville være til større skade end at de kan lave "mere målrettede" reklamer. Her er jeg da også tilbøjelig til bakgearet hvis de beder om tilladelser ud over hvad der er naturligt til formålet for app'en.
Hvis du bruger Files Go, skal du selvfølgelig være bevidst om hvad du egentlig rydder op i, fx hvis du ikke har fotos andre steder, såsom i cloud via den glimrende Google Photos.
Hvad Samsung Cloud ændringen angår, fandt jeg en artikel som fortæller at den store forskel er hvis apps fra andre end Samsung har brugt deres cloud til at gemme data, for de er nu blevet slettet. Mit gæt (uden den store sikkerhed) er at det ikke har haft konsekvenser for dig. Hvis du i det hele taget har brugt sådanne apps (jeg ved ikke hvilke), er der meget store chancer for at app udviklerne har været opmærksomme på ændringen, og sørget for omlægning før den kritiske dato for 11 dage siden.
androidpolice.com - Samsung Cloud no longer supports third-party app backups, user data being deleted in February 2018 ⟲
Johnnie Hougaard Nielsen Du en kammerat- jeg føjer dig til dem jeg følger.
Henriette Seljepil - jeg sværger til DiskUsage (play.google.com - DiskUsage ⟲) når jeg vil vide hvor al min lagerplads forsvandt hen. Den giver en smuk oversigt, er nem at navigere, og man kan slette unødvendige filer i et snuptag.
Jeg hørte Ricky Gervais fortælle at han efterhånden overvejde sine retweets af idioter grundigt. En del af idiothenvendelserne var fra folk, der ville skrive hvad som helst for opmærksomheden.
Disse to dødstrusselindtelefonører har dog nok ikke langt an på større publikum end Rasmus (og evt. en lidt uinteresseret medarbejder hos Kbhs Politi).
Det er til dels godt at publicere dødstrusler. Det kan dog også give usund konkurrence.
Dawkins er også holdt inde med publiceringen. Men det var gyldent for 8 år siden.
youtube.com - Hate E mails with Richard Dawkins
Enig i at de to telefonstemmer næppe gik efter det bredere publikum, men nok snarere er "almindelige småhaters".
Hvis jeg blev kontaktet i stil med "jeg slår dig ihjel din stodder", ville jeg tænke mere på hvad der var galt med afsender, end på at føle mig truet på livet. Det værste jeg har været ude for er vist at blive kaldt for sindssyg, og truet med politianmeldelse, men det fortæller jo mere om afsender.
Jeg kan ikke klart definere hvor grænsen for "en troværdig trussel" er, men ser primært "trusler" som en del af hadsk retorik, hvor virkelighedens voldelige kun ret sjældent ville advare først.
Og ja, Richard Dawkins var jo glimrende ud i at gøre det til en komisk genre :-)
Tilføj kommentar